Monday, November 19, 2007

Weerzien Lukas & Marieke

Na Lukas meer dan 1 jaar niet gezien te hebben, en Marieke alleen op de webcam, hadden we afgelopen weekend afgesproken in Taupo. De rit er naartoe en het wachten tot ze aankwamen was wel even spannend, maar grappig genoeg was het eigenlijke weerzien een soort anti-climax: het was net of ik Lukas vorige week nog had gezien en dankzij onze webcam sessies was het net of we Marieke ook al veel vaker live gezien hadden!

Zo te zien zijn ze allebei volop aan het genieten van vakantie want ze zagen er gezond en gekleurd uit! Na het zoenen kwam de tas met kadotjes tevoorschijn en heeft Jeroen heerlijk alles lopen uitpakken terwijl wij gezellig gekletst hebben. (Iedereen bedankt voor de leuke kadotjes en kaartjes!!) Jeroen had al snel door dat het Lukas en Marieke van de webcam waren dus heeft het geweldig naar zijn zin gehad. Vooral smane met Lukas met de trekker spelen was het helemaal. Ook was er een speeltuin op de camping en daar heeft Jeroen de trampoline ontdekt. En wat een feest was dat! Springen rennen en stuiteren, hij vond het helemaal geweldig!

Na het eerste bijkletsen zijn we naar Huka Falls gereden. Daar probeert een hele rivier zich door een kloof van een meter of 5 breed heen te persen met razende kolken en spetterend schuim tot gevolg. Een indrukwekkend schouwspel. Daarna vlug Pizza gehaald want het was al laat en vervolgens nog heerlijk een biertje zitten drinken en zitten kletsen. Om een uur of 11 naar bed gegaan en de volgende dag afgepeigerd weer op: Jasper had een slechte nacht en heeft ons (maar met name Esther) aardig bezig gehouden.

De volgende dag hebben we met zijn allen ontbeten en daarna zijn we naar de stad gereden om te kijken of er een niet te lange wandeling (Lukas en marieke hadden de Tongariro crossing nog in de benen, en wij moesten ook de kids nog meezeulen) was die ook met kinderwagen genomen zou kunnen worden. Boekje gehaald bij de VVV en daarna lekker bakkie gedronken op het terras. De wandeling die we uitgezocht hadden liep van het durp langs de rivier naar de Huka falls. Het weer was zo mooi dat Lukas en ik er na een tijdje wel genoeg van hadden. Ridderlijk hebben wij dus aangeboden dat wij terug zouden lopen en dat we met de auto Marieke, Esther en de kids bij de watervallen weer op zouden pikken. We dachten slim te zijn maar uiteindelijk waren de dames binnen 10 minuten bij het eindpunt terwijl Lukas en ik een half uur terug hebben gelopen. Nah ja.

Na de wandeling terug naar de camping waar Esther en ik wat slaap zijn gaan bijhalen en Lukas en Marieke nog even naar het strand gegaan zijn.

's Avonds gezellig met zijn allen ge BBQ'd en daarna weer verder zitten kletsen. De volgende ochtend met zijn allen ontbeten en vervolgens zijn we weer ieder ons weegs gegaan. Lukas en Marieke naar Rotorua en wij weer naar huis. Donderdag avond komen ze hier weer aan en dan hebben we de hele vrijdag en een deel van de zaterdag nog om er samen op uit te trekken. Ik verheug me er nu al op.

Al met al is het weekend razendsnel voorbij gegaan. Het was leuk en heel gezellig om het hele spul weer te zien. Ook fijn om te merken dat het nog steeds goed zit met mijn broer(tje), ook al hebben we elkaar zo lang niet gezien. Nu nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we hier een thuiswedstrijd spelen en ze naar wat mooie plekjes meenemen. Als het weer net zo is als afgelopen weekend moet dat helemaal goed gaan komen. Rest me niets ander dan wat foto's te plaatsen!

Dikke smakkerds,

Maarten1 comment:

Anonymous said...

Wat een leuk stukje en wat een leuke foto's! Ik ben wel lichtelijk jaloers hoor... Geniet er maar lekker van!

Dikke kus,
Maaike