Monday, November 7, 2011

Ons huis!!


Ja, ja, ja, op zijn Esther & Maarten's -en daarmee dus op de valreep- hebben we een fantastisch huis geregeld! Het was een huis waar we allebei erg enthousiast van werden maar waarvoor ook een aantal andere gegadigden waren. Een van hen kreeg het huis toegewezen waar wij erg van baalden. Gelukkig voor ons heeft die persoon niet de holding fee en eerste week huur betaald waarna wij het huis alsnog aangeboden kregen!! Helemaal goed. Wij hebben al het geld uiteraard GELIJK overgemaakt en nu hebben we voor het eerste jaar een eigen plekkie!


Ons adres per 14 november wordt dan:
14 Haronga Road
Inner Kaiti
Gisborne 4010

Daarnaast hebben we ook een auto gekocht (nou ja, bijna dan, want technisch gezien moet het geld nog overgemaakt worden). We noemen haar maar Dikke Bertha II. Gekocht van Zuid Afrikaanse migranten die nu 5 jaar in NZ wonen. Bijzonder aardige mensen. Met dank aan mijn NZ vriend Matt die de moeite nam de auto voor ons ter plaatse te gaan bekijken en de proefrit te maken.

3 comments:

Wenneke said...

Hallo Maarten en Esther,
We zijn blij voor jullie dat het nog gelukt is met een huis en een auto te vinden. Ze zijn allebei erg gaaf!
Leuke blog trouwens en we volgen jullie graag.
Groetjes, Jurgen en Wendy

Arnica said...

Ziet er super uit, dacht zelfs even dat het een grapje was. Mooi plekje voor housewarming

Marieke said...

En vandaag hebben we jullie uitgezwaaid. Was wel even slikken, met een lach en een traan. Natuurlijk ga ik jullie missen, maar het allerbelangrijkste is dat jullie je hart volgen. En dat hebben jullie gedaan! Nog even en dan zitten jullie op jullie nieuwe stekje. Tot snel via de Skype.
Liefs en dikke kus Marieke