Sunday, March 2, 2008

Foto's






Hier nog even wat familiekiekjes. Foto's van de vakantie staan op Es d'r PC dus die volgen later.

2 comments:

Anonymous said...

Ha die Maarten en Ester,
Wat een lekker stel jongens hebben jullie zeg en wat groeit Jasper hard! Ik dacht dat die van ons met ruim 9 kilo hard groeide maar dat is nog niks in vergelijking met Jasper. nouja die hoeft zijn eten niet te delen zullen we maar zeggen :-).
Edric en Douwe doen het gelukkig ook heel goed, je begint nu te merken dat ze heel hard gaan Qua ontwikkeling, kruipen zijn ze hard op aan het oefenen en sinds de tandjes doorzijn en ze daar geen last meer van hebben zijn het zulke heerlijke lachebekken. genieten dus.

Groetjes

Anne-Christien, Arjan, Edric en Douwe

Anonymous said...

Lieve Heuveltjes.
Maarten wat een prachtige foto`s op jullie site ik hoor van Kel dat je die zelf bewerkt en in sepia maakt super ik heb ook een cursus fotografie gedaan maar dit kan ik niet hoor.Je hebt natuurlijk wel een paar mooie modellen in huis dus dat scheelt al de helft,wat een beer is die Jasper je moet hem geen spek geven hoor heeft hij niet nodig en wat een heerlijk krullen bolletje heeft Jeroen en Esther is een mooie moeder ik heb van Coby gehoord dat Jeroen de foto van jouw heeft gemaakt? Klasse een fotegraaf in de dop.Hier gaat alles zijn gangtje werken oppassen zingen etc.
Zondag hebben we ons eerste passieconcert en de week er op nog een dus veel oefenen.
Zo nu weten jullie weer een beetje hoe het hier gaat heel veel groeten voor jullie vieren en een knuffel uit Waspik. Marijke