Monday, March 24, 2008

Jasper nieuwe kamer

Na nog een tamelijk slapeloze nacht hebben we gisteren Jasper van onze kamer af verhuisd en heeft hij nu zijn eigen stulpje. Het was even een grote interne verhuizing, maar het resultaat mag er zijn. We hebben het logeerbed (zonder matras) gedemonteerd en in onze uitpuilende opslag gedaan. Vervolgens zijn mijn bureau + computer naar onze slaapkamer gegaan en Jasper zijn bed naar de vroegere logeer/studeerkamer.

Het klinkt rommelig maar het resultaat mag er zeker zijn. Zal binnenkort wat foto's online zetten. Ik weet niet of Jasper er beter van slaapt, maar ik hoor hem in ieder geval een stuk minder dus dat is alvast positief.

Verder hebben we zaterdag een heerlijke wandeling in de Kauranga Valley gemaakt. Jeroen in de rugzak en Jasper in de buikzak bij Esther. Zijn we eerst een uur de berg opgelopen en hebben halverwege lekker gelunched op een soort eilandje in de rivier. Heel gezellig. Wij aan de boterhammen en Jasper heeft heerlijk op een komkommer zitten sabbelen. Daarna weer terug naar huis. De boys vonden het geweldig en hebben zich voorbeeldig gedragen. Jeroen heeft lekker zitten navigeren (kijk papa; daar is nog een oranje driehoek!) en zitten zingen op mijn rug. Een heerlijk dagje.

Met Pasen hebben we eieren gezocht en met zijn allen ontbeten. Jeroen is ook niet van gisteren: mocht hij van Esther 2 chocolade eitjes kiezen om op te eten kiest hij uiteraard de 2 allergrootste en eet zich er prompt ziek aan.

Nou dat was het weer even. een zalig pasen allemaal en tot de volgende keer.

1 comment:

Marieke said...

Lieve Heuveltjes,
Leuk om weer even jullie verhalen te lezen. Wat gaat het snel met de jongens! Jasper alweer aan z'n eerste hapje en sabbelend op een komkommer en Jeroen die straks ons er allemaal uitkletst.... We zijn benieuwd hoe Jasper het uiteindelijk vindt op z'n nieuwe kamertje.... Is denken wij toch wel een goede oplossing. Komen jullie ook wat aan jullie nachtrust toe! Ontzettend mooie foto trouwens van Jeroen waarmee de prijs gewonnen is. Hier verder alles z'n gangetje met werk en de alledaagse dingen. Lukas is net terug van skieen met hockeyvriendjes. Ik ben gaan brunchen met Cobie en Rens. Jaap, Maaike en Lieske waren er ook. Heel gezellig. Tweede paasdag rustig aan gedaan. 's Aconds onverwacht nog wat vrienden te eten. Kortom, een prima Pasen. Tot gauw weer!
Liefs Lukas & Marieke