Tuesday, December 25, 2007

MERRY CHRISTMAS!!!!




Zalig Kerstmis voor iedereen!!

Zo, voor ons zit de kerst er alweer op aangezien ze hier eigenlijk alleen maar 1e Kerstdag vieren. 2e Kerstdag is hier Boxing Day en dan gaat iedereen hier naar het strand of naar de superuitverkoop die hier dan is.
Zoals in NL iedereen op
een witte Kerst hoopt, hoopt hier iedereen op een zonnige Kerst. Nou, dat was het dus niet! De dag begon veelbelovend maar het eindigde in regen, wind en wolken.

We zaten vanochtend al om kwart voor acht aan het kerstontbijt met zelfgebakken kerststol (en eigengemaakte spijs!) en croissantjes. Jeroen was helemaal onder de indruk van de (mini)kerstboom.........omdat er snoep inhing ipv kerstballen. "Mooie kerstboom, met snoepies in!!".
Na het ontbijt hebben we met wat mensen in NL geskyped en gebeld en de rest van de dag wat gerelaxed en met de kindjes gespeeld. 's Avonds kwamen Raelene, Cath en Cath's moeder bij ons eten. Wij hadden gedacht dat we lekker buiten in de zon op het deck konden BBQen, maar helaas pindakaas, dat ging dus niet door! Maarten heeft buiten onder de carport snel de vleesjes gebakken en daarna hebben we alles binnen opgegeten. Maar het was wel lekker en gezellig, dus dat is het voornaamste!

We wensen iedereen gezellige feestdagen en een super 2008!

No comments: