Sunday, December 9, 2007

Meer foto's en laatste nieuws






Eindelijk dan nog de laatste foto's met Lukas en Marieke gemaakt met de zelfontspanner.
Jasper heerlijk aan het slapen in z'n wipstoel op het schapenvachtje.
Jeroen op z'n nieuwe fiets, een echte Raleigh met duwstang! Hij kan wel bij de pedalen, maar is nog net te klein om ze rond te trappen (maar niet om te remmen :) ). Als we een rondje lopen zorgt hij zelf voor het sturen (moet hem er wel aan herinneren als we van het pad af dreigen te raken...want sturen en rondkijken gaat niet zo goed samen!) en hij weet de bel ook te vinden. Hij vindt het helemaal geweldig en wil ook z'n helm op als we op pad gaan (dat is hier verplicht). Sinterklaaspost met snoep en cadeautjes.

Zo, volgens mij ben ik nu wel helemaal bij. Oh ja, nog 1 nieuwtje: Jasper kan omrollen van z'n rug naar z'n buik. Dat deed hij gisteren voor het eerst terwijl we allebei aan het kijken waren, dus dat was een goede timing! Vanochtend heeft hij de truuk nog een aantal keren herhaald, dus dat zit er wel goed in; nu wachten totdat hij van buik weer naar z'n rug rolt.

Ok, nu ga ik echt stoppen en frites met echte hollandse kroketten eten van de winkel uit het dorp. Dat wordt dan de eerste keer in een jaar tijd, lekkerrrrrrr!

Groetjes, Esther

3 comments:

Anonymous said...

wow, wat een leuke foto's en geweldig verhaald over sinterklaas weer!

Geniet van de tijd met jullie (schoon)vader en Kitty en we horen en lezen de verslagen wel weer!!

Tot snel (dat kunnen we nu best zeggen toch?)

Kel & Marjon

Anonymous said...

Hoi hoi
wat fijn dat alles goed gaat, wat worden de jongens groot zeg! alweer rollen! jeetje miena zeg! en dan die stoere fiets! echt geweldig! hahaha
en leuk dat jullie ok sinterklaas hebben gevierd! had ik niet gedacht! erg leuk om te zien, jullie in korte broek bij de sint ahhahaha
liefs sabien en max

Anonymous said...

Hallo,

Wat een reus wordt die Jasper alweer. Power eten? Sjoerd is vrijdag een jaar geworden en haalt net de 9,5 kg.
Na de kerst op naar het nieuwe jaar. Wens jullie het alle beste toe voor 2008.
Groet Anja