Sunday, July 20, 2014

last, but not least.....

en hier dan de laatste lading foto's. We zetten ook vaak foto's op facebook, dus zoek ons daar op als je wat regelmatiger op de hoogte wilt blijven :)


jasper aan eht vissen

Jeroen aan het vissen

En wij in het zonnetje!

Hierpedepiep... HOERAAAAA.. maarten jarig

Met een mooie, ietwat bloederige tekening van Jeroen.

Een een possum die ik uit de boom geschoten had. Possums zijn hier een plaag omdat ze native planten en dieren de vernieling in draaien. De vacht van de possum hebben we geplukt en die gaan we verkopen voor extra kinder zakgeld.

dit jaar zitten Jeroen en jasper op voetbal. Vinden ze erg leuk. Allebei zijn ze top scorer in hun team!

Trotse papa!

Jeroen en Eva zijn lekker met de duplo aan het spelen.

De daruimte voor de grote schoonmaak en isolatie. Het stof wat je ziet liggen is insulfluf. een soort geimpregneerd restproduct van papier productie. isolatie waarde 0,0 en ratten maken er nesten in: weg met dat spul! Ook zie je de restanten van de 2 vorige electrische installaties. Gewoon dorgeknipt en laten liggen, zo doen die kiwi's dat. Als hollander al de losse kabels verwijderd en nu kijken of ik het koper ergens verkopen kan :-) Blij toe dat we het hele huis opniuew hebben laten bedraden, want als je de staaat van sommige van die oude kables zag, dan was het wachten op korstluiting en brand!

60 zakken en 4 kapotte knien later later begint het ergens op te lijken!

En nu isoleren met iets wat wel werkt! mammoth. R3.2 ceiling blankets. Dat moet het inde winter een stuk warmer houden, en in de zomer een stuk koeler. De planken die je tusen de vloerblaken ziet zijn ook sarkin; hardhouten, grof gezaagde planken. Daaronder zit dan pas weer de gipsplaat die het plafond vormt.

En na een dag hard werken zlef gemaakte pizza's bakken op de pizza steen op de BBQ.

Prinses Eva.

De vloer voordat hij geschuurd werd. Vroeger schilderden ze allen de randen van de vloer, omdat de rest met een tapijt bedekt werd. Tja,over nagedacht.

Eva helpt esther met koken, in vol oornaat uiteraard.

Saskia en tristan kwamen afgelopen weekend langs om hun nieuwste telg te laten zijn. Welkom Luke! een mooi gaaf menneke!

Eva mocht ook even met Luke op schoot zitten... spannend!

Jeroen bezig met zijn science project: hoe kun je eieren beschermen tegen een val.

En als er met eieren gegooid wordt, komt het publiek vanzelf!

No comments: