Sunday, July 20, 2014

Foto update december 2013

Zo, op (dringend) verzoek en na een heeeele tijd, is hier dan weer een keer een update. Aangezien de laatste keer net voor kerst was, zal ik met foto's er snel doorheen skippen, zodat we weer bij vandaag de dag uitkomen.
Evan mocht meedoen met "Kappa Hakka" een cultureel festival. Front row center (zal niemand verbazen) en in een mooie jurk, uit volle borst meegezongen. ook deed ze alle "actions", de bewegingen bij de liedjes, erg mooi mee. knap kind!

Eva op de kindy.

Eva leest een boke dat ze van de kerstman in het park gekregen had.

Esther d'r zelfgemaakte kerststol. Met zelfgemaakte amandelspijs. Tja je moet wat als er geen albert heijn of goeie nederlandse bakker in de buurt is. Hij was heerlijk!!

Voor onze kerst vakantie gingen we passen op de boerderij van de juf van Jeroen. Zij gingen een lang weekend weg en zochten iemand die op het huis wilde passen en voor de werkhonden wilde zorgen. Dat wilden wij wel! Dus op een farm, diep in the middle of nowhere gezeten. Erg mooi, heerlijk rustig en veel plezier gehad.

Ja ja, ook wij maken selfies!

's Avonds aan de kaasfondue met zijn allen. Lekker!

Jasper vindt overal wel een beest om mee te knufflen.

Ik had mijn vliegtuig mee en was met Jeroen lekker aan het rondvliegen. ook erg mooi daar!

met zijn allen een mooie wandeling gemaakt.

Esther met kroost.

Onze sproeten koning

Was best pittig op somige plaatsen, maar de kinders hadden het goed gedaan

Effe bijkomen

Jeoren in het zonnejte met de boerderij kat.

Als dank voor het oppassen kregen we desze mooi dooraderde biefstuk... Mmmmmm

En na een paar minuten BBQ, en een tijdje rusten was hij klaar om op te eten met stokbrook en salade. Lekker lekker lekker!

En toen was het jaar voorbij... uitgezwaaid met bubbles en zelfgemaakte oliebollen! Die Esther is me toch een keukenprinses!

No comments: