Monday, August 4, 2008

KL602

KL602 is het vluchtnummer waarmee we donderdagmiddag 13 november om 12:15 aankomen op Schiphol.

De tickets zijn geboekt, de banen opgezegd.

We zijn blij dat we straks iedereen weer in levende lijve kunnen zien, en een beetje bedroefd dat er een einde gaat komen aan een fantastisch avontuur........en dat we Dikke Bertha moeten verkopen...

Wordt vervolgd...






8 comments:

Anonymous said...

Hallo lieve luitjes!
Dat is al snel zeg! November al! Gezellig hoor!!!! Ik kan me voorstellen dat het voor jullie dubbel voelt. Ik heb in ieder geval erg zin in het weerzien!!!!!!!!!!!!!!!!

Dikke kus,
Maaike

Anonymous said...

ook wij kijken er naar uit jullie weer live te zien!!

succes met het afscheid van alles en iedereen in NZ! een groots avontuur is het zeker geweest... dat neemt niemand jullie ooit nog af!!

dikke kus

Kel & Marjon

Anonymous said...

Spannend! geniet nog even van deze tijd in NZ. Het is een supertijd geweest voor jullie, maar wij vinden het ook wel weer heeeeel leuk dat jullie straks weer iets dichterbij zijn, zodat we elkaar weer wat vaker kunnen zien. ( en samen eten, grote verhalen ophangen, kindjes samen spelen etc!)

veel liefs Mikal en fam

Anonymous said...

hallo ZN landers.
Dat is dus nog maar even de tijd vliegt voorbij voor we het weten zitten julie in het vliegtuig naar NEDERLAND wat spannend vooral voor Coby en Rens die kunnen hun geluk nu niet op natuurlijk ik zal ze zo even belen. Maarten Esther Jeroen & Jasper nog een fijne tijd daar maar zekere in de toekomst hier dichterbij ons.Al zullen we dan misschien niet zoveel schrijven als ik nu doe maar toch heeeeeeeeeeeeerlijk lieve groet en een knuffel uit Waspik Marijke

Anonymous said...

Wat een beslissing en zo te horen 1 die met het hart genomen is. Je beschrijving van werk is heel herkenbaar en oh zo frustrerend, dus wat dat betreft snap ik de beslising wel. De familie in NL zal jullie met open armen ontvangen en wij wensen jullie heel veel succes met alle nieuwe plannen in Nederland. Op naar de volgende uitdaging toch?
Geniet van de laatste maanden in NZ en neem mooie herinneringen mee naar huis.
Groeten Nathalie uit Cambridge
www.kiwichallenge.web-log.nl

Anonymous said...

Je hebt mensen die hun droom na streven, je heb mensen die er van blijven dromen. Jullie zijn een stel die hem hebben na gestreefd, blij dat jullie terug komen moet ik eerlijk toegeven. Te weinig gemaild maar veel aan jullie gedacht. Ja een adres voor een verre reis minder, maar wel vrienden dichter bij voor een bakje koffie ( of drink je nog thee Maarten? )

Groetjes Margrit, Lara, Puck, Noah en Johan

Anonymous said...

Hallo Maarten en natuurlijk Esther en de kids!
Na een bezoekje vandaag voor de entingen in Wilhelminapark bedacht ik me dat het veel te lang geleden is dat ik op jullie weblog heb gelezen. En toen ik ging lezen las ik het bericht dat jullie weer terugkomen, dat is even een bericht wat ik niet had verwacht! Maar zo te lezen weloverwogen en goed doordacht. Ik wens jullie veel succes met het afronden daar en ik ben wel erg benieuwd waar jullie terechtkomen in Nederland en waar de praktijk geopend gaat worden.

Groetjes van Sanne en de 10 nijntjes!

Anonymous said...

Op zoek naar een mailadres van jullie om jeroen in het verre land (zo heet hij bij ons om verwarring met andere Jeroenen te voorkomen) een verjaarsmail te sturen. veel te lang al geen contact meer en zelf langzaamaan aan het denken de reis naar jullie te ondernemen. Maar dat wordt een stuk gemakkelijker zie ik op de site! Hoe dubbel voor jullie dat moet zijn: ik vind het reuzegezellig! Alsnog een hele leuke verjaardag jeroen en voor het hele gezin: tot snel dan!
Groetjes, carlien + mannen