Thursday, February 7, 2008

Foto

Moeder en zoon momentje.

3 comments:

cobie said...

Lieve kinderen,
Die twee laatste foto's zijn supermooi. Complimenten hoor. Hier gaat alles zijn gangetje. Weer aan het werk en thuis is de zaak ook weer op de rails.
Ik mail nog wel voor meer details.
Groetjes en dikke kus
cobie

cobie said...

Het zijn natuurlijk nog steeds mooie foto's maar waar blijven de nieuwste exemplaren??
Hier slaat het voorjaar echt toe: narcissen, sneeuwklokjes, de vlier wordt al weer een beetje groen en de helleborus staat uitbundig te bloeien. Terwijl bij jullie de hersft in aantocht is. Raar idee hoor, maar ook een schitterend jaargetij. Met de kids alles goed. Moet ik al een donkerblauwe auto voor Jeroen kopen?
Groetjes en een goed weekend.
Cobie

Anonymous said...

Dag lieverds,

Wat een prachtige foto's; nu al echte klassiekers. Ik word een beetje weemoedig van de foto's. Ondank narcissen vind ik het hier toch erg februari, hoor Cobie. Oke, vandaag is maart gestart, op weg naar beterschap.

Het is bijna een jaar geleden dat we bij jullie waren met dikke buiken! Wat is er veel gebeurd in de tussentijd. Ik werd vanavond erg moe van ons mannetje: de hele tijd zijn nieuwste geluidjes oefenen (doet hij altijd en is altijd leuk, maar nu krijst hij en schraapt continu zijn keel...). Hij doet het geweldig: 69.5cm en 9.3kg maandag bij consultatie-bureau. Pepijn kan zich al langer omdraaien, gaat nu ook op knieen zitten en schuift dan achteruit de kamer door. Nog niet echt kruipen, maar het zit eraan te komen.

Peer- en banaanhapjes zijn lekker, bloemkool went en worteltjes zijn vies! Naast kinder-nieuwtjes niet zoveel bijzonders. Alles gaat normaal zijn gangetje.

Kussen, Femke