Monday, January 23, 2012

Foto's eastcape











6 comments:

Anonymous said...

Wat een leuke foto's! Vooral de foto van een slapend drietal is erg leuk!!! Fijn dat jullie zo'n lekker weekendje hebben gehad!!! Blijf maar lekker genieten want dat verdienen jullie!

Dikke kus,
Jaap, Maaike, Lieske & Jente

Leon Kuijpers said...

Nou.... Als je de foto's ziet snap ik wel waarom jullie naar de andere kant van de wereld zijn gegaan. Wat mooi... Ik hoorde net van Oma dat de vakantie er bijna op zit. Gelukkig dat dadelijk de oppas goed geregeld is. :-)
Verder alles een beetje onder controle?Hier gaat alles z'n gangetje. De jongens zijn hier dehut aan het afbreken. (marc is hier aan het spelen) Groetjes aan iedereen daar en succes met je start qua werk (esther) . Groetjes, Sven, Renate en Leon. O ja ook groetjes van marc.

Mariëlle van Erp said...

Wat een schitterende foto's.
Dan is het hier toch maar saai met die grijze lucht.
Leuk om jullie zo toch een beetje te volgen.
Veel succes daar.

Groetjes Paul, Mariëlle, Brent en Mark ( met een k ) haha

johan van dongen said...

Hè vriend, wat was het fijn om je even te zien. Ja krant televisie ach de heuveltjes zie je overal. Het is goed om jullie te zien op de foto's, jullie zien er veel gelukkiger uit.
We zijn nu ook druk hebben net onze sleutel hoop verbouwen maar we zijn gelukkig in het groenste dorp van Europa, ja dat was dichter bij ( hou niet zo van lang vliegen!?!?)

Ps mail me eff jullie adres even

Gr. Uit oosterbeek

Ps heb ook nog mooie foto,'s van een hei slaap in de boom

johan van dongen said...

Oja hello goodbye was het programma waar we je zagen.

Anonymous said...

Hallo kinders,

We zijn weer in ons "gewone" doen, dus we hebben weer dringend behoefte aan een update. Kom op dus met die foto's en verhalen.

Rens en Cob ie